Mbulesa plastike

Fermer, është koha për të ndryshuar mbulesën plastike të serrës! Me furnizuesin tuaj të besuar "CRIADO Y LÓPEZ" më shumë se 30 vjet pranë jush.

Nëse po mendoni të ndryshoni mbulesën plastike të serrës suaj, ka qindra fermerë që kontaktojnë Criado y López duke kërkuar këshilla dhe besim për të zgjedhur.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të plastikës për serra në varësi të kulturës dhe klimës, por pa dyshim angazhimi dhe rekomandimi ynë është i vendosur, ju rekomandojmë MBULLEN PLASTIKE 42 MUAJ.

Criado y López ju ofron opsionin më të mirë PLASTIC 42 MUAJ

  • 5000 PPM
  • E BARDHJA TERMALE E SHPËRNDARJES
  • SHPËRFAJTJA MAKSIMAL I DRITËS
  • 42 MUAJ GARANCI

Plastika jonë 42-mujore është projektuar për të shmangur ndryshimet e papritura të temperaturës midis ditës dhe natës dhe për të mbrojtur të korrat, duke ruajtur një mikroklimë brenda serrës dhe duke shfrytëzuar maksimalisht vetitë optike të plastikës për të mirën e të korrave.

Plastika jonë e rekomanduar 42-mujore për mbulesën tuaj të serrës ju ofron:

  • Qëndrueshmëria
  • Termaliteti
  • Transparenca
  • Trashësia

NË CRIADO Y LOPEZ JEMI AQ TË SIGURTË PËR CILËSINË DHE KOHËZGJATJEN E PLASIKËS SË TONË, SA JU SIGUROJMË SE NËSE ZGJATË MË MË MË VETË SE 36 MUAJ, DO JU PAGUGIM PËR PUNËN E NDRYSHIMIT.

Në Criado y López ne kemi ofruar zgjidhje me cilësi të lartë për fermerët për më shumë se 30 vjet.

BESIMI NË CRIADO DHE LÓPEZ!

Më shumë informacion këtu: https://criadoylopez.com/portfolio/plastico-de-cubierta/