Paraqet në më shumë se 20 vende.

Prodhuesit dhe distributorët e AGROTEXTILES (rrjeta dhe batanije termike) si dhe DISTRIBUTORË të plastikës dhe aksesorëve për bujqësi.

30 VJEÇ EKSPERIENCE

Në ambientet tona kemi disa impiante prodhimi, një serë eksperimentale, një qendër kërkimore dhe një laborator. Ne kemi teknologjinë e nevojshme për të prerë dhe bërë batanije rrjetë, plastike dhe termike sipas nevojave të klientit.

MBROJTJEN E MJEDISIT

Ne besojmë fuqishëm në mbrojtjen e mjedisit. Për ne, agrotekstilet janë “zgjidhje ekologjike” që reduktojnë nevojën për të përdorur elementë kimikë në kulturat bujqësore, duke u pozicionuar si e vetmja alternativë e gjelbër për të mbrojtur të korrat e tyre.

INOVACION I VAZHDUESHËM

Ne bashkëpunojmë me furnitorët, klientët, laboratorët, qendrat e kërkimit dhe zhvillimit, si dhe me universitetet, me qëllim përmirësimin dhe zhvillimin e produkteve të reja, duke na lejuar të parashikojmë nevojat e fermerit dhe të korrave të tij.

Ne ju ofrojmë zgjidhje agrotekstile të personalizuara.

Që nga viti 1989 ne punojmë duke ofruar zgjidhje ad hoc për fermerët, duke qenë pionierë në prodhimin e pëlhurave me porosi për mbrojtjen e bujqësisë.