CyLshade-Sombreo ocultación 50-65-80%

Rrezatimi i tepërt diellor mund të shkaktojë djegie në bimë dhe fruta. Rrjetat tona janë krijuar për të ofruar përqindjen e duhur të hijes për çdo lloj kulture dhe zonë në të cilën prodhohet. Kështu, fermeri do të jetë në gjendje të arrijë performancën maksimale dhe të mos humbasë prodhimin. Këto rrjeta mund të përdoren gjithashtu për të mbuluar rezervuarët, parkingjet e makinave, parqet dhe zonat publike.

Rrjetat e hijezimit ose fshehjes bëhen me fije monofilamenti dhe rafie. Ato shmangin stresin diellor dhe ujor në bimë, duke përmirësuar zhvillimin e saj vegjetativ dhe duke arritur energji më të madhe në gjethe dhe fruta, duke rritur kështu prodhimin.

 • Mbrojtje ndaj rrezatimit të tepërt diellor dhe temperaturave të larta.
 • Mbulim për serë të tipit shtëpi hije.
 • Mund të instalohet si ekran termik.
 • Mund të përdoret si rrjetë kundër erës ose fshehje në anët e të korrave.
 • Ai kontrollon sasinë e dritës së diellit që merr kultura, duke stabilizuar temperaturën brenda serrës gjatë orëve të rrezatimit maksimal diellor.
 • Rregullon hyrjen e ajrit në serë.
 • Parandalon ndryshimet e papritura të temperaturës mes ditës dhe natës.
 • Redukton konsumin e ujit pasi ulet temperatura që ndikon në bimë.
 • Shumëllojshmëria e llojeve të hijeve.
 • Mundësia e vendosjes së vrimave të butonave, fijes poliester etj.
 • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
 • Gjerësia e disponueshme (m): 1 – 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 -4 – 4,5 – 5
 • Ngjyrat: Argjend – Jeshile – E zezë.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Imazhi me detaje rrjetë
CYLSHADE - Hije e fshehjes
Garancia: E zezë (4 vjet) Ngjyra të tjera (3 vjet)

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right