CyLnet – 10×16 (40 rrjetë)
Aphids / Whitefly

Udhëtimet dhe afidet janë një nga armiqtë kryesorë të fermerëve dhe plantacioneve të tyre, pasi ato janë shumë të dëmshme për frutat dhe shëndetin e bimës.

Rrjetat tona CyLnet janë efektive kundër këtij lloji të insekteve që reduktojnë rendimentin komercial të prodhimit. Shumëllojshmëria e madhësive të poreve në pëlhurat e disponueshme na lejon të zgjedhim rrjetën më të përshtatshme për të korrat tona, duke marrë parasysh nevojat për ajrim, lagështinë, temperaturën dhe dëmtuesit që mund të ndikojnë në plantacion.

  • Shërbejnë si mbulesë për serat e tipit me hije shtëpie.
  • Ato janë instaluar në çati / dritare anësore, ose në ventilim.
  • Mbrojtja e shtretërve të farës për të parandaluar hyrjen e thripsit, afideve dhe insekteve të tjera.
  • Ofron mbrojtjen më të madhe të mundshme kundër thripsit, mizës së bardhë... pa sakrifikuar ventilimin.
  • Pëlhurë shumë e dobishme për serrat ku temperaturat janë shumë të larta dhe nevojitet ajrim më i madh.
  • Mundësia e vendosjes së vrimave, fijes poliester etj.
  • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
  • Gjerësia e disponueshme: 1-1,5-2-2,5-3-3,5-4-4,5-5 metra
  • Ngjyrat: Kristal dhe E zezë.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Imazhi me detaje rrjetë
CyLnet – 10×16 (40 rrjetë)
Garancia:  5 vite

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right