CyLtutor
të vendosura

CyLtutor është një rrjetë që ndihmon rritjen dhe ajrosjen e të korrave, duke arritur produktivitet më të madh për metër katror. Veçanërisht i treguar për kulturat vertikale të kopshtarisë, ai favorizon kafazin e bimëve ngjitëse ose ngjitëse si fasulet, bizelet, specat dhe mjedrat.

Është një rrjetë e krijuar për të ndihmuar rritjen e saktë të të korrave.

 • Kafaz perimesh.
 • Krehja e kërcelleve gjatë rritjes së tyre.
 • Kërcelli i drejtë, pa deformime
 • Ventilim më i madh për bimën.
 • Lehtësia e grumbullimit.
 • Qasje më e mirë për produktet e trajtimit.
 • Produktivitet më i lartë për m²
 • Më pak nevojë për punë.
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë.
 • Mund të bëhet në disa ngjyra.
 • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
 • Gjatësia: 500 ml.
 • Ngjyrat: Jeshile – Jeshile/E zezë
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
001

Imazhi me detaje rrjetë
CYLTUTOR Pala e interesit
Garancia: E gjelbër (1 vit)
E zezë (3 vjet)

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
¡Estaremos encantados de ayudarle!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right