CyLthermic
Batanije termike

Batanija termike është një pëlhurë rezistente ndaj rrezatimit diellor, e krijuar për të parandaluar ngricën, vesën e mëngjesit dhe depërtimin e insekteve të vogla që mund të transmetojnë viruse si Dheli i Ri.

Poroziteti i materialit lejon kalimin e ajrit dhe ujit, duke siguruar ajrim të duhur të të korrave.

 • Batanija termike mbron të korrat nga ngrica dhe viruset (New Delhi).
 • Mund të përdoret në fushë të hapur dhe në serë.
 • Mund të instalohet në të korrat si një mbulesë lundruese, ose e mbështetur nga harqe.
 • Përdoret edhe si çati dyshe në serra.
 • Ne kemi gjithashtu një batanije tub për të mbrojtur pemët frutore të transplantuara së fundmi, si avokado, limoni ose portokalli.
 • Mbrojtje ndaj rrezeve ultravjollcë duke lejuar transmetimin e dritës së diellit.
 • Mbrojtja nga ngrica duke rritur temperaturën e të korrave.
 • Mbrojtja nga shiu dhe breshëri në pemët frutore.
 • Barriera kundër insekteve, e cila lejon shmangien ose reduktimin e përdorimit të pesticideve dhe herbicideve.
 • Rrit shpejtesine e kultures duke permiresuar rendimentin e saj.
 • Mbrojtja nga rrezet ultravjollcë, transmetimi i dritës së diellit.
 • Mundësia e rrobaqepësisë në përmasa specifike. Përmasa të caktuara janë të disponueshme me një guaskë të veçantë anësore.
 • Gjerësia (ml)*: 1-1,2-1,5-1,6-2-2,5-3,20-4,50-5,40-6,40-10,5-12,8
 • Batanije tubash (gjerësitë) : 0,30 – 0,40 – 0,50 – 0,80 – 1 – 1,5 – 2 m.
 • Ngjyrat: E bardha.
Manta Térmica
Manta Térmica
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Detaje e batanijes termike
CYLTHERMIC 

Gramat e disponueshme:
17, 19, 21, 23, 30, 60 gr.

Zona mediatike

Shkarkimi
dokumentet

Përfitimet e batanijes termike
për rritjen e pjeprit dhe shalqinit
Përfitimet e batanijes termike
për të reduktuar shqetësimet në
bujqësia e lakrës në Kinë

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right