CyLnet Plast
Cobertor de frutales

Rrjeta e plastifikuar ka një përdorim të dyfishtë pasi mund të aplikohet si në serë për shirita anësore, ashtu edhe në fushë të hapur për të mbuluar pemët frutore me anë të një strukture fikse dhe rezistente.

Rrjeta e plastifikuar është shumë e dobishme kur bëhet fjalë për kontrollin e erës brenda serrës duke e përdorur atë në shiritat anësore. I fortë dhe i qëndrueshëm, ka veti mekanike më të mira se plastika. Ajo gjithashtu ofron një shpërndarje të madhe të dritës, duke shmangur djegien nga dielli në bimët që mbron.

  • Mbulim për shtëpi me hije të tipit serë.
  • Përdoret për të mbrojtur pemët frutore si qershitë dhe hardhitë.
  • Mbrojtja e pemëve frutore nga shiu dhe breshri.
  • Shmangni sëmundjet si plasaritja.
  • Merrni një ngjyrë më uniforme në fruta.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji.
  • Mund të instalohen unaza ose mund të përfshihen vrima në anët.
  • Rrjetë me përforcime anësore dhe qendrore (sipas kërkesës).
  • Matjet: 1 – 1,2 – 1,5 – 2 – 2,3 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 – 4,5 – 5 m
  • Ngjyrat: Të tejdukshme
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
oi1

Imazhi me detaje rrjetë
CyLnet Plast – Mbulesa e pemëve frutore
Garancia: 3 vjet

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right