CyLcover 105/130 grs.
Mbulesa e tokës kundër barërave të këqija

Kjo rrjetë, e projektuar me rafie të endur nga polipropileni, është ideale për shtretërit e farave, serat dhe fidanishtet. Rrjeta e mbulesës së tokës parandalon rritjen e barërave të këqija në linjat e mbjelljes, falë faktit se nuk lejon që rrezet e diellit të kalojnë, por lejon djersitjen dhe filtrimin e ujit, duke shmangur mbytjen me ujë dhe duke siguruar oksigjen në rrënjët e bimës. Ka rezistencë të madhe mekanike që siguron funksionimin e tij të përsosur edhe kur shkelet nga fermerët ose makineritë.

Kjo rrjetë përdoret gjithashtu për të mbuluar rezervuarët. Nga njëra anë, parandalon avullimin e ujit dhe e mban atë të pastër. Nga ana tjetër, ai filtron plotësisht të pastër ujin e shiut që bie në rezervuar.

 • Mbulesa e tokës e rregullueshme për linjat e mbjelljes.
 • Aplikimi në kulturat e jashtme dhe të brendshme si fidanishtet apo serrat.
 • Mbulimi i rezervuarëve, shmangia e lindjes së algave brenda rezervuarit.
 • Parandalon lindjen e barërave të këqija në linjat e të korrave.
 • Lejon kullimin e ujit.
 • Ruan lagështinë për më gjatë në tokë.
 • Mundësia e vendosjes së vrimave të butonave, fijes poliester etj.
 • Mundësia e krijimit të vrimave të përshtatshme në kornizën e plantacionit.
 • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë. 
 • Pesha (g): 105/130
 • Gjerësia e disponueshme: 1'05 - 2'10 - 3'30 - 4'20 - 5'25
 • Ngjyrat: E zezë / Jeshile / E bardhë
EFEKT NGJYRA
E ZI: Ofron përshkueshmëri të mirë dhe transmetim të gazit. E GJELBËR: Efekti bar/bar duke shmangur ndikimin vizual në fushë.
E BARDHË: Reflektim maksimal i dritës për të rritur energjinë e bimës dhe ndriçim më të madh në serë. E BARDHË E ZI: Ajo reflekton dritën në anën e bardhë. Ana e zezë është në kontakt me tokën duke parandaluar kalimin e dritës.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
c8

Imazhi me detaje rrjetë
CyLcover 105 gr y 130 gr
Garancia: 3 vjet

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
¡Estaremos encantados de ayudarle!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right