CyLbird
Anti zog / Extruded

Është një rrjetë e krijuar për të mbrojtur të korrat dhe pemët frutore kundër veprimit të zogjve.

Zogjtë mund të bëhen një armik shumë i rëndësishëm për të korrat tona, pasi mund të kafshojnë frutin, duke shkaktuar kalbjen e tij dhe humbjen totale të vlerës tregtare. Rrjetat tona janë të kujdesshme me zogjtë pasi ndalojnë hyrjen e tyre pa i dëmtuar.

  • Mbulimi për plantacione dhe pemë frutore.
  • Funksionon si një sistem mbrojtës ideal për shkak të rezistencës së madhe të rrjetës, ndërkohë që është i lehtë, i lehtë për t'u instaluar dhe i adaptueshëm për çdo lloj kulture.
  • Parandalon dëmtimin e të korrave të shkaktuara nga zogjtë, të tilla si goditjet e frutave dhe kalbja.
  • Shtues ndaj rrezatimit diellor, që zgjat jetën e tij të dobishme me aditivë UV dhe rezistent ndaj baktereve, mykut dhe agjentëve kimikë.
  • Rrjetë polipropileni e fortë dhe e lehtë me dy orientim, rezistente ndaj deformimeve me kalimin e kohës.
  • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
  • Matjet: Gjerësia: 2-4-5,2-5,9 m. Gjatësia: 1525 ml
  • Ngjyrat: E zeza.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
c7

Imazhi me detaje rrjetë
CYLBIRD Anti-Bird Extruded 16×9
Garancia: 5 vite

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right