Të tjerët
Aksesorë

Aksesorët për bujqësi janë sa të nevojshëm aq edhe të larmishëm. Me to arrijmë të përmirësojmë të korrat tona dhe që të korrat të rriten të shëndetshme dhe të forta për të arritur një komercializim më të mirë.

  • Vazo lulesh

  • Torfe

  • Kapëse domatesh

  • Varëse rrobash

  • Fije poliesteri

  • Bojë serë

  • Kapëse rrjetë

  • Lidhësit

  • Kapele për shtylla

  • Tuba

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

Rellene por favor este breve formulario.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right