Criado y López, S.L. ka marrë ndihmë nga Bashkimi Evropian në kuadër të Programit Operativ ERDF të Andaluzisë 2014-2020, financuar si pjesë e përgjigjes së Bashkimit ndaj pandemisë COVID-19 (REACT-EU), për të kompensuar koston shtesë të energjisë së gazit natyror dhe/ose energjia elektrike për NVM-të dhe të vetëpunësuarit, veçanërisht të prekur nga rritja e çmimeve të gazit natyror dhe energjisë elektrike të shkaktuar nga ndikimi i luftës agresioni të Rusisë kundër Ukrainës.

CRIADO & LOPEZ

Ne jemi prodhues dhe
distributorët ndërkombëtarë

Ne jemi një kompani spanjolle e specializuar në prodhimit dhe shpërndarja të agrotekstilet për bujqësi. Ne jemi të vendosur në El Ejido, provinca e Almería-s, ku është përqendruar dendësia më e madhe e hektarëve (më shumë se 35,000) e bujqësisë së mbrojtur në botë.

Zgjidhje bujqësore në rrjeta, batanije termike dhe plastikë.

Në ambientet tona kemi më shumë se 9000 m2, duke përfshirë makineri prerëse, qepëse dhe ngjitëse, për t'iu përshtatur saktësisht nevojave specifike të çdo klienti. Produktet tona kryesore janë:

GETA

Funksioni kryesor i rrjetës bujqësore është të ofrojë mbrojtje. Ato përdoren për të lehtësuar efektet e dëmshme të motit ose dëmtuesit që sulmojnë të korrat.

BATANI TERMALE

Mbulesa termike siguron mbrojtje për të mbjellat kundër ngricave dhe viruseve.

PLASTIKE DHE AKSESORË PËR SERA

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të plastikës dhe aksesorëve serrë. Plastika është një element thelbësor për fermerët, duke i lejuar ata të përmirësojnë proceset e pjekjes dhe mbrojtjen e të korrave të tyre.

Me zyra në Spanjë,
Meksika, Maroku dhe Peruja.

Criado & López ka një vokacion të qartë ndërkombëtar. Ne jemi të pranishëm me filialin tonë në Meksikë, Marok dhe Peru dhe shesim në më shumë se 30 vende. Ne mësojmë nga fermerët në mbarë botën, duke pasuruar njohuritë tona dhe duke i zbatuar ato për të gjetur zgjidhje gjithnjë e më efektive dhe të zhvilluara.

SHIKONI DELEGACIONET

Precios de las principales subastas agrícolas de la provincia de Almería, actualizados diariamente.

* Если ни один из трех аукционов, перечисленных выше, не отражает цены, это связано с тем, что они находятся в стадии обновления.
CRIADOY LOPEZ

E PËRGAZUAR PËR CILËSISË DHE MJEDISIN

Në laboratorët dhe serrat tona eksperimentale, ne bëjmë kërkime për t'u ofruar klientëve tanë përmirësim të vazhdueshëm në cilësinë e produkteve tona. Ne ndjekim konceptin e "zgjidhjeve të mbrojtjes ekologjike" që lejojnë fermerët tanë të reduktojnë konsumin e produkteve kimike, duke ofruar një alternativë të gjelbër për të mbrojtur të korrat e tyre.

Skuadra e Criado & Lopez
ju ofron zgjidhje
Agrotekstile që ju përshtaten.

Eksperiencë më shumë se 25 vjeçare në këtë sektor
na pozicionon në pragun e garancisë së shkëlqyer për klientin.
Nëse dëshironi më shumë informacion rreth ndonjë prej produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni tani.

Mezi presim t'ju ndihmojmë

CRIADO Y LÓPEZ

Derramadero de Cortés,13- Pj. Los Aljabillos

04700 El Ejido (Almería) – ESPAÑA

Tl. (+34) 950 487 973 – info@criadoylopez.com

NA KONTAKTONI TANI

Grupo Criado y López ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Acción con el objetivo de mejorar su posicionamiento en mercados exteriores a través de la gestión de la marca para la internacionalización en el año 2023. Para ello ha contado con el apoyo del Programa GMI de la Cámara de Comercio de Almería.

Grupo Criado y López, ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2023. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Almería. Una manera de hacer Europa.