Zbuloni përmes hartës së mëposhtme, ku ndodhen selitë tona dhe kontaktoni me ta!

Rrjetat tona bujqësore prodhohen dhe shpërndahen nga Spanja, Meksika, Maroku dhe Peruja.

Jemi të pranishëm në katër kontinente.

Nëpërmjet zyrave tona ndërkombëtare, ne u shërbejmë klientëve tanë në më shumë se 30 vende, duke plotësuar nevojat e secilit prej tyre në baza ditore.

NE E DIME SE CDO KULTJE, SEDO ZONË GJEOGRAFIKE DHE SEDO KLIMA ESHTE TË NDRYSHME, PADAJ KEMI NJË EKIPI TREGTAR EKSPERT NË CDO FUSHËN TONA TË PERFORMANCËS.