CyLhail
CyLhail Anti-breshëri 2, 6×3

Kjo rrjetë është bërë posaçërisht në mënyrë që breshëri të kthehet prapa dhe të bjerë lehtë në tokë, duke siguruar që struktura të mos largohet nga pesha dhe të mos dëmtojë të korrat. Kjo rrjetë paraqitet si sigurimi më i mirë për të korrat tuaja.

Rrjetë e krijuar për të mbrojtur pemët frutore, vreshtat dhe plantacione të ndryshme nga breshëri.

  • Shërbejnë si mbulesë për serat e tipit me hije shtëpie.
  • Mbulimi i pemëve frutore dhe hardhive.
  • Indikohet për të zbutur goditjen nga dielli.
  • Mbrojtje totale nga stuhitë me breshër.
  • Lejon kalimin e dritës, ajrit dhe ujit.
  • Mundësia e vendosjes së vrimave të butonave, fijes poliester etj.
  • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
  • Matjet: 1'2 - 2'5 - 3'2 - 3'5 - 3'75 - 4 - 4'2 - 5 m.
  • Ngjyrat: Kristal / E Zezë / E Zezë perla.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Imazhi me detaje rrjetë
CyLhail Anti-breshëri 2, 6×3
Garancia: 7 años

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

CYLHAIL – Antigranizo 2, 6×3