Plastike
I MBUSHUR

Film i bërë nga polietileni linear me densitet të ulët, shumë rezistent ndaj tërheqjes, grisjes, shtrirjes dhe goditjes në temperatura shumë të ulëta. Ruan temperaturën dhe parandalon rritjen e barërave të këqija. Plastika e mbushur ofron zgjidhje të shumta në varësi të ngjyrës së saj:

LLOJET E DISPOZUESHME: E bardhë, e zezë dhe e bardhë-e zezë

E zezë: ruan temperaturën dhe parandalon rritjen e barërave të këqija.

E bardha: fokusohet më shumë në dezinfektim. Të dyja janë shumë rezistente ndaj tërheqjes, grisjes, shtrirjes dhe temperaturave të ulëta.

HOUND GARANCI NGJYRË KARAKTERISTIKAT
60/100 glg 1 përdorim Natyrore
60/100 glg 1 përdorim E zezë MIKROPERFORUAR / NORMAL
170 glg 1 fushatë E zezë e bardhë MIKROPERFORUAR / NORMAL
>300 glg 2 fushata E zezë e bardhë MIKROPERFORUAR / NORMAL

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
¡Estaremos encantados de ayudarle!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right