CyLnet 10*8
Drosophila Suzukii

Rrjetat kundër insekteve janë krijuar për të mbrojtur plantacionet duke parandaluar hyrjen e insekteve të vogla në serra dhe zona të mbjella, të cilat janë të dëmshme për shëndetin e bimëve pasi ato mbartin viruse dhe sëmundje të tjera, duke ulur vlerën tregtare të frutave. Rrjeta CyLnet 10*8 është projektuar së bashku me Laboratorin Agrotextiles të Universitetit të Almería-s dhe është 100% efektive kundër Drosophila suzukii.

  • Shërbejnë si mbulesë për serat e tipit me hije shtëpie.
  • Mund të instalohet në çati dhe/ose dritare anësore dhe në kanalet e ventilimit të serrës.
  • Redukton aksesin e insekteve si thrips dhe miza.
  • Merrni mbrojtje 100% efektive kundër Drosophila suzukii, duke lejuar ajrosjen maksimale të mundshme.
  • Ai lejon të zvogëlohet përdorimi i pesticideve dhe, për rrjedhojë, kontribuon në përmirësimin e mjedisit.
  • Rekomandohet veçanërisht ndalimi i hyrjes në Tuta Absoluta.
  • Dimensionet e personalizuara për instalim të lehtë.
  • Gjerësia e disponueshme (m): 1-1,5-2-2,5-3,3,5-4-4,5-5
  • Ngjyra: Kristal.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
CYLNET 10x8

Imazhi me detaje rrjetë
CYLNET 10×8 (Drosophila Suzukii)
Garancia: 5 vite

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right