CyLnet Plast
Laminuara 1/2 faqe

Rrjeta e plastifikuar ka një përdorim të dyfishtë pasi mund të aplikohet si në serë për shirita anësore, ashtu edhe në fushë të hapur për të mbuluar pemët frutore me anë të një strukture fikse dhe rezistente.

Rrjeta e plastifikuar është shumë e dobishme kur bëhet fjalë për kontrollin e erës brenda serrës duke e përdorur atë në shiritat anësore. I fortë dhe i qëndrueshëm, ka veti mekanike më të mira se plastika. Ajo gjithashtu ofron një shpërndarje të madhe të dritës, duke shmangur djegien nga dielli në bimët që mbron.

 • Mbron anët e serrës dhe dritaret e çatisë.
 • Mbrojtës i pemëve frutore si qershitë dhe vreshtat.
 • Shmangni hyrjen e insekteve.
 • Kontrolloni erën brenda serrës duke e përdorur atë në shiritat anësore.
 • 10 herë më e fortë dhe më e lehtë se plastika.
 • Shmangni sëmundjet si plasaritja
 • Merrni një ngjyrë më uniforme në fruta.
 • Parandaloni djegien e produkteve në diell.
 • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji.
 • Laminuar në 1/2 anët.
 • Pëlhurë me rezistencë më të madhe ndaj këputjes se plastika.
 • Mundësia e vendosjes së vrimave të butonave, fijes poliester etj.
 • Gjerësia e disponueshme (m): 1 – 1,2 – 1,5 – 2 – 2,3 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 – 4,5 – 5
 • Gjerësi të tjera (të laminuara nga 2 anë): 8,5 – 10,5 – 12,3
 • Ngjyrat: Të tejdukshme.
1 Step 1
NA PYETNI PËR MË SHUMË INFORMACION RRETH KËTË PRODUKT
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Imazhi me detaje rrjetë
CYLNET PLAST Laminuara 1/2 faqe
Garancia: 3 vjet

Shkarkoni fletën teknike në format .PDF

Për të marrë fletën e produktit në PDF, ju lutemi plotësoni formularin në të djathtë. Do të merrni një email me lidhjen.

Nuk e gjeni dot atë që po kërkoni?

Na telefononi në (+34)950 487 973 ose shkruani tek info@criadoylopez.com
¡Estaremos encantados de ayudarle!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right